Gorner Tinto Reserva 2010
Stykpris: 208,00 kr.
Finca Giró del Gorner – DO Penedés (Spanien)
In stock
Køb hele kasser og få rabat !!
Antal flasker | Rabat | Pris pr flaske |
---|---|---|
1-5 | 0% | 208,00 kr. |
6+ | -20,00 kr. | 188,00 kr. |
Description
|
|
Puigdálber, DO Penedés | |
|
|
50 % Cabernet Sauvignon 50 % Merlot |
|
|
|
14,5 % alkohol | |
|
|
18 mdr. på franske egefade | |
|
|
6 flasker/colli | |
|
|
Vi anbefaler vinen serveret i store glas ved ca. 18°C. | |
|
|
Her følger nogle tips til retter som vi selv har nydt sammen med denne vin – og derfor varmt kan anbefale:
|
|
|
|
|
|
|
|
Winemaker og ejer Gabriel Giró’s Tasting NotesRed wine produced from Cab.Sauvignon 50 % and Merlot 50 % grapes. Aged for 18 months in oak barrels, remaining a minimum of two years in bottle. With bright ruby red brick tones, typical of the breed. It has red fruit, coffee and roasted aromas of pepper, woods and characteristics of the Cabernet Sauvi-gnon, with a creamy flavour and hints of red fruits. Balanced with ripe tannins and good on the palate. Due to its complexity it is perfect for taking with all kinds of red meat and game. Keep in fresh and dry, out of light. Temperature 15-20ºC. Consume temperature between 16-18ºC. |
|
|
|
FiniVin’s bemærkningerPenedés er nok bedst kendt for sin Cava produktion, men som en af de mest dynamiske vinregioner i Spa-nien, produceres der også højt ansete hvid- og rødvine (DO Penedés siden 1960). Det er mest de spanske sorter som Garnacha, Macebeo, Parallada, Xarel-lo mv, der dyrkes, men med vinhuset Miguel Torres i spidsen produceres der også topvine på bl.a. de franske druesorter Cabernet Sauvignon og Merlot. Med Gorner’s Tinto Reserva i glasset får du en dybrød og intens vin med komplekse aromaer af solmodne røde bær og krydderurter. Smagen er fyldig og rig, med mørke bær (solbær, brombær, blåbær, hindbær), grøn peber, lakrids og cedertræ. Vinen er fadlagret i 18 måneder, efterfulgt af mere end 2 år i bodegaens dybe kælder. Med baggrund i dens kompleksitet er vinen her perfekt til alt ”rødt kød” og vildt. |